www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Ureglementerede Artigheder!
01 Apr, 2011 -
02 Apr, 2011
Elever på det tværfaglige mediehold fra Århus Kunstakademi
Projekter i byrummet

Klik på billedet og se flere billeder
rum46 er glad for at præsentere: Ureglementerede Artigheder!
Gaden har sit eget sprog. Uden at vi tænker nøjere over det, er det myndighedernes skiltning, der tilsammen med de uskrevne regler om, hvordan vi opfører os i det offentlige rum, danner grundlaget for vores bevægelsesmønstre i byrummet. Den kollektive adfærd bliver ensrettet. Alt bliver forudsigeligt – og dog...

Projekt- og udstillingsstedet rum46 i Studsgade inviterede det tværfaglige mediehold fra Århus Kunstakademi til en tre ugers workshop under temaet offentlighed og retorik, og hvor netop det at bryde med forudsigeligheden blev kernen i de insisterende tilføjelser I byrummet, der blev udtænkt og iværksat under forløbet.

Projekterne Noget ophængt, Glemte Sager Versus fundne- og Something to Write About har det til fælles, at de inddrager den forbipasserende og måske tillige ændrer vores adfærd et kort øjeblik. Du finder indslagene på og omkring Klostertorv i Århus centrum.
Download flyer

Kig forbi og få en mental svingtur i det store træ, kig i kassen med de glemte sager – eller efterlad noget af det du helst vil glemme, og find dig selv midt i ingenting og alting på plakatsøjlerne.

Fernisering fredag d. 1. april kl. 14.00 – 17.00
rum46
Studsgade 46
8000 Århus C

Øvrige åbningstider lørdag og søndag 1. og 2. april mellem kl. 14.00 ? 17.00.RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46