www.rum46.dk
BHWq
06 maj, 2014 -
26 Mar, 2011
Line Sandvad Mengers og Karen Petersen
Konsulent-bistand

Klik på billedet og se flere billeder
I forbindelse med projektet BHWq tilbyder Line Sandvad Mengers og Karen Petersen konsulent-bistand i relation til specifikke problemstillinger og generelle situationer.
BHWq consult er en platform, der arbejder ud fra den konceptuelt baserede kunsts metoder.
Denne fremgangsmåde gør det muligt at se på forskellige situationer og rammer og byde ind med optimeringsforslag eller problemløsninger. Med baggrund i en kunstnerisk tradition, hvor det at skabe koncepter i en given kontekst er den faglige kernekompetence, tilbydes der konsulentbistand til private og virksomheder. I forbindelse med lanceringen hos rum46 er det muligt af bestille en samtale hos en BHWq konsulent på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at kigge forbi. Alle projekter, problemstillinger med mere er velkomne.
Line Sandvad Mengers og Karen Petersen tog afgang fra afdelingen for konceptuel baseret kunst på Det Fynske kunstakademi i 2006. Samme år grundlage de The Berlin Office, en research platform for billedkunstnere, i samarbejde med Cecilia de Jong, Heidi Hove og Morten Dysgaard. Line Sandvad Mengers og Karen Petersen startede deres samarbejde i 2004. I gennem dette har de været konsulenter for kolleger og hinanden, når projekter var på tegnebrættet, og nu har de formaliseret dette arbejde i skabelsen af BHWq consult.
Line Sandvad Mengers og Karen Petersen er interesserede i sociale strukturer og personlige relationer. De arbejder inden for dette felt ved at skabe samarbejder og med denne tilgang har de deltaget i udstillinger på kunstmuseer og uafhængige udstillingssteder i Danmark og udland.

Åbning torsdag den 17. marts kl. 16
BHWq har åbent frem til 26. marts

Studsgade 46
8000 Århus C
Åbningstider: tirsdag-fredag kl. 11-16 (onsdag lukket)

Se også For yderligere information kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner / Best regards
rum46
Studsgade 46
8000 Århus C
Danmark
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.rum46.dkRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46