www.rum46.dk
Oh, my God!
06 maj, 2014 -
22 maj, 2011
Jacob Borges, Gudrun Hasle, Heidi Hove, Jesper Kristiansen, Lasse Krogh Møller, Karen Petersen og Ulrik Weck
Udstilling og mini-seminar

Klik på billedet og se flere billeder
Fernisering og mini-seminar Store Bededag fra klokken 12-15. Al religiøs kunst er ikke god kunst, men al god kunst er religiøs kunst. André Malraux
På udstillingen Oh, my God! medvirker en række interessante yngre billedkunstnere i Danmark. Alle arbejder indenfor en konceptuelt baseret praksis og de medvirkende kunstnere arbejder normalt ikke indenfor en religiøs tematik.
Oh, my God!, diskuterer den kristne tros tilstedeværelse i samtidskunsten og viser værker som oprindeligt er lavet til en anden kontekst.

Projektet i rum46 består af to dele: udstilling og mini-seminar der tilsammen har til formål at undersøge hvordan udstillingskonceptet fungerer kunstnerisk og praktisk.

Mini-seminaret den 20. Maj indledes med en introduktion til projeketet ved Line Sandvad Mengers. De medvirkende kunstnere får lejlighed til at udveksle deres oplevelser af, at værkerne bliver tildelt et religiøst indhold. I pausen byder rum46 på kaffe og varme hveder. Eftermidddagen afsluttes med en åben diskussion af udstillingskonceptets temaer.

De medvirkende kunstnere er Jacob Borges, Gudrun Hasle, Heidi Hove, Jesper Kristiansen, Lasse Krogh Møller, Karen Petersen og Ulrik Weck

Udstillingen er initieret og kurateret af billedkunstner Line Sandvad Mengers. For yderligere information kontakt Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at se dig!
Udstillingen har åbent fra den 20. 22. maj, lørdag og søndag kl. 12-15RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46