www.rum46.dk
Videoscreening og foredrag
05 Feb, 2009 -
06 maj, 2014
Noah Angell
Videoscreening og foredrag

Klik på billedet og se flere billeder
rum46 præsenterer screening og talk torsdag d. 5. februar kl. 19.30 - 21 med den amerikanske film og videokunstner Noah Angell, som vil vise sine videoer og fortælle om sit kunstprojekt.

Noah Angell undersøger filmens rolle som propaganda eller en forlængelse af ideologien i de underliggende normer og magtstrukturer i samfundet. Han ser på denne propaganda som en repræsentation af vold. Ligeledes undersøger han filmen som en form for kollektiv fantasi hvor vores ubevidste appetit for at opleve volden får frit løb. Hvordan bliver denne fantasi artikuleret? Angells film handler også om hvordan selve billedet kan udøve vold ved for altid at blive indprentet i vores forståelse af for eksempel forskellige historiske begivenheder? Hvorledes mediernes billeder kan danne en kollektiv opfattelse af samfundsmæssige forhold. På mange måder er Angells kunst en undersøgelse af retorikken i det politiske teater.

Formmæssigt skabes Angells videoer via videoredigering af film. En radikal genkomponering af dokumentarfilm, taler og andre former for medier.

Noah Angell bor og arbejder i London, hvor han også fik sin MFA grad på Central Saint Martins i 2006. Han har udstillet i USA og Europa, men det er første gang hans film vises i Danmark.

Arrangementet foregår på engelsk og er kurateret af Anette Overgaard Nielsen i samarbejde med udstillingsstedet rum46.

rum46
Studsgade 46, st.tv.
8000 Århus C
Denmark
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
www.rum46.dkRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46