www.rum46.dk
Min verden i din verden
25 Feb, 2009 -
13 Mar, 2009
Charlotte Haslund-Christensen, Khaled D. Ramadan og Morsi
Fotoudstilling

Klik på billedet og se flere billeder
Udstillingen MIN VERDEN I DIN VERDEN sætter fokus på indvandrernes verden, som i høj grad er en usynlig men sammenkædet del af vores egne verden - og vores verdener krydser hinanden utallige gange hver dag. Vi er vant til at opleve indvandrernes verden gennem medierne og i indvandrerdebatten, men hvordan er deres verden set gennem kunstnerens kameralinse og gennem deres egne øjne?

Udstillingen har undertitlen: Fotografisk kunstudstilling om de steder hvor VORES verden og DERES verden mødes. Undertitlen er en leg med ordene og med vores forestillinger, ligesom mange af de billeder som er skabt til udstillingen er en visuel leg over udstillingstemaet. Både titlen og undertitlen kan fortolkes på mange måder - afhængig af det perspektiv du ser billederne i. Skal billederne afspejle fotografernes blik ind i emnernes verden, eller afspejler de emnernes verden i fotografernes kameralinser? Er det meningen, at billederne skal vise, hvordan DE har skabt en del af DERES verden i VORES verden, eller hvordan VORES verden nu er blevet en del af DERES verden? Og i så fald, hvem er VORES, er det OS eller DEM? Og hvem er MIN?

De deltagende kunstnere er: Charlotte Haslund-Christensen, Khaled D. Ramadan og Morsi.

Min Verden I Din Verden er en vandreudstilling som er skabt i samarbejde med Albertslund Kommunes kulturprojekt Brændstof, og den blev vist for første gang på Albertslund Hovedbibliotek i 2007. Udstillingen består af 15 nye fotografiske kunstværker i kæmpeformat.

På udstilling vises også The Art Project Immigrant Image, Exhibition and Archive som er et arkiv der indsamler og udstiller eksperimentel, professionel og amatør fotos af indvandrere som er kommet til Danmark fra lige efter 2. verdenskrig og frem til år 2000

Fernisering onsdag d 25. februar klokken 19.00
Åbent klokken 13- 17:
Torsdag 26. februar
Fredag 27. februar
Onsdag 4 marts
Torsdag 5 marts
Fredag 6 marts
Onsdag 11 marts
Torsdag 12 marts
Fredag 13 martsRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46